Teen Volleyball​

Teen Volleyball (12-18 år)

Teenvolley er for unge fra 6. klasse og op til ca. 18 år, der gerne vil prøve kræfter med volleyball. I Himmelev Volleyballklub tilbydes der Teenvolley, hvor der både er fokus på det tekniske, at få spillet en masse volley og det gode sociale fællesskab og have det sjovt sammen. Der bliver i hvert fald grinet en masse til hver træning.

For at skabe et højt socialt fællesskab og for at blive gode til volleyball tilstræber vi at lave flere forskellige arrangementer i løbet af en sæson, heriblandt udflugter til diverse stævner og turneringer, ekstra træninger med vores egne og nogle af Danmarks dygtigste volleyballtrænere, pizza-events, beach-volleyball om sommeren og meget mere.

I modsætning til mange andre sportsgrene arbejder vi ikke med 1., 2. og 3. hold osv. I stedet forsøger vi at matche spillernes forskellige niveauer, så alle får en god oplevelse ud af træningen. Meget af opvarmningen og øvelserne vil dog stadig foregå samlet for at skabe et godt fællesskab på holdene.

Niveauerne er: Nybegynder, Let øvede og Øvede. Når man mestrer nogle vigtige teknikker, fx. baggerslaget, går man fra nybegynder til let øvede og senere videre til øvede.

Teen1 (Nybegynder / Let øvede)

Teen2 (Let øvede / Øvede)

De mere rutinerede spillere og dem der gerne vil træne ekstra spiller 6-mandsvolleyball på vores Ungdomshold.

Teen-holdene træner fast to gange om ugen:

Tirsdage fra 18:00 til 20:00: Trekroner hallen

Torsdage fra 17:00 til 19:00: Himmelev gymnasium hal

Har du lyst til at prøve kræfter med Teen Volleyball så tag fat i en vores trænere og lav en aftal om at komme forbi og vær med til nogle træninger for at finde ud af, om det er noget for dig.

Træner og ungdomsansvarlig: Frank Hvid Petersen, Email frankhvid@yahoo.com, tlf. 61 62 03 80

Træner for Teen1 og Teen2: Kenni Teddy Jensen, Email: fido2201@live.dk. Tlf. nr. 53 55 03 67

Første træning efter sommerferien 2023 er tirsdag d. 15/8.