Kids Volley

Kidsvolley er en sjov måde for børnene at lære grundslagene gennem leg og bevægelse. Kidsvolley retter sig mod børn i 2.-5. klasse, der gerne vil være en del af et sjovt fællesskab, og er en hurtig måde, hvor børnene via leg hurtigt kommer i gang med at spille volleyball. Gennem leg og træning af bevægelser går spillet fra at være kaste- og gribebevægelser på niveau 0 til at arbejde sig hen imod det færdige volleyballspil på kidsvolley niveau 4. Vi arbejder ikke med 1., 2. og 3. hold osv. som i mange andre sportsgrene, men at børnene spiller det niveau, der passer til deres fysik og teknik.

Holdet træner 2 gange om ugen:

Tirsdage fra 17.45-19.00 i Trekroner Hallen, Trekronerskolen, Trekroner Alle 1, 4000 Roskilde.

Torsdage fra 16.45-18.00 i Himmelev Gymnasium Hal, Himmelev gymnasium, Herregårdsvej 30, 4000 Roskilde.​

I løbet af sæsonen er vi også ude og spille små og store stævner, hvor det største er Pokalstævnet i Vejle i januar, som hele ungdomsafdelingen kører afsted til sammen i bus. Om sommeren træner vi også udenfor nogle gange og spiller beachvolley, når vejret tillader det. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Thorbjørn Hededal på telefon 51 71 70 59, mail eller Frank Hvid på telefon 61 62 03 80 eller på mail. Alle kan deltage, så kom endelig og prøv om kidsvolley kunne være noget for dig!

Du kan læse mere om kidsvolley her.