​Herrevolley

​Himmelevs herrehold spiller i Danmarksserien og er bygget op omkring en kerne af yngre talentfulde spillere, suppleret med mere garvede elite- & divisionsspillere. Det er vores ambition at have et godt læringsmiljø for yngre spillere, samt et højt spillemæssigt niveau til kamp og træning, der mindst svarer til 2. division. Og hvor der er plads til såvel rutinerede spillere og nye talenter.

Vi har plads til alle der gerne vil med på rejsen mod divisionen og tilrettelægger vores træningspas efter behovet, da vi har flere baner og masser af bold at gøre godt med.

Vi skal ikke være verdensmestre - men vi skal have det sjovt og spille god seværdig volleyball

Tempo, højt humør og robuste spilsystemer vil være nøgleordene for den kommende sæson. Det handler om at skabe et godt fundament for sjove og lærerige træningspas, hvor vi udvikler os som hold, gennem fokus på udvikling af hver enkelt spiller. Træningen er tilrettelagt med hovedvægt på maksimal boldberøring, spilnære øvelser og individuel teknisk træning.
Udgangspunktet er to til tre træningspas om ugen, men vi gør det nemt at passe en god gang volleyball-træning ind i en travl hverdag.

Vores mål for sæsonen er at deltage i oprykningsspillet til 2. division og spille pokalfinale i Sjællandsmesterskabet.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte herretræner Christian Kierkegaard på telefon 51 31 90 91 eller på mail.

​____

Herreholdet træner fast tirsdage mellem 20.00 og 22.00 i hallen på Trekroner Skole, suppleret med træningspas bl.a. om torsdagen, træningskampe og stævner.