​Kids- Teen- Ungdoms Volleyball

Kids Volleyball

Kidsvolley er en sjov måde for børnene at lære grundslagene gennem leg og bevægelse. Kidsvolley retter sig mod børn i 2.-5. klasse, der gerne vil være en del af et sjovt fællesskab, og er en hurtig måde, hvor børnene via leg hurtigt kommer i gang med at spille volleyball. Gennem leg og træning af bevægelser går spillet fra at være kaste- og gribebevægelser på niveau 0 til at arbejde sig hen imod det færdige volleyballspil på kidsvolley niveau 4. Vi arbejder ikke med 1., 2. og 3. hold osv. som i mange andre sportsgrene, men at børnene spiller det niveau, der passer til deres fysik og teknik.

Holdet træner 2 gange om ugen:

Tirsdage fra 17.45-19.00 i Trekroner Hallen, Trekronerskolen, Trekroner Alle 1, 4000 Roskilde.

Torsdage fra 16.45-18.00 i Himmelev Gymnasium Hal, Himmelev gymnasium, Herregårdsvej 30, 4000 Roskilde.​

I løbet af sæsonen er vi også ude og spille små og store stævner, hvor det største er Pokalstævnet i Vejle i januar, som hele ungdomsafdelingen kører afsted til sammen i bus. Om sommeren træner vi også udenfor nogle gange og spiller beachvolley, når vejret tillader det. 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Thorbjørn Hededal på telefon 51 71 70 59, mail eller Frank Hvid på telefon 61 62 03 80 eller på mail. Alle kan deltage, så kom endelig og prøv om kidsvolley kunne være noget for dig!

Du kan læse mere om kidsvolley her.

Teen Volleyball (12-18 år)

Teenvolley er for unge fra 6. klasse og op til ca. 18 år, der gerne vil prøve kræfter med volleyball. I Himmelev Volleyballklub tilbydes der Teenvolley, hvor der både er fokus på det tekniske, at få spillet en masse volley og det gode sociale fællesskab og have det sjovt sammen. Der bliver i hvert fald grinet en masse til hver træning.

For at skabe et højt socialt fællesskab og for at blive gode til volleyball tilstræber vi at lave flere forskellige arrangementer i løbet af en sæson, heriblandt udflugter til diverse stævner og turneringer, ekstra træninger med vores egne og nogle af Danmarks dygtigste volleyballtrænere, pizza-events, beach-volleyball om sommeren og meget mere.

I modsætning til mange andre sportsgrene arbejder vi ikke med 1., 2. og 3. hold osv. I stedet forsøger vi at matche spillernes forskellige niveauer, så alle får en god oplevelse ud af træningen. Meget af opvarmningen og øvelserne vil dog stadig foregå samlet for at skabe et godt fællesskab på holdene.

Niveauerne er: Nybegynder, Let øvede og Øvede. Når man mestrer nogle vigtige teknikker, fx. baggerslaget, går man fra nybegynder til let øvede og senere videre til øvede.

Teen1 (Nybegynder / Let øvede)

Teen2 (Let øvede / Øvede)

De mere rutinerede spillere og dem der gerne vil træne ekstra spiller 6-mandsvolleyball på vores Ungdomshold.

Teen-holdene træner fast to gange om ugen:

Tirsdage fra 18:00 til 20:00: Trekroner hallen

Torsdage fra 17:00 til 19:00: Himmelev gymnasium hal

Har du lyst til at prøve kræfter med Teen Volleyball så tag fat i en vores trænere og lav en aftal om at komme forbi og vær med til nogle træninger for at finde ud af, om det er noget for dig.

Træner og ungdomsansvarlig: Frank Hvid Petersen, Email frankhvid@yahoo.com, tlf. 61 62 03 80

Træner for Teen1 og Teen2: Kenni Teddy Jensen, Email: fido2201@live.dk. Tlf. nr. 53 55 03 67

Første træning efter sommerferien 2023 er tirsdag d. 15/8.

Ungdom Volleyball

Målgruppen er piger og drenge i alderen 15-22 år. Øvede spillere under 15 år er velkomne.

Der plads til sjov, fællesskab og hyggeligt samvær. Holdet består af spillere som har ambitioner og et ønske om at blive rigtig gode til volley.

Holdet deltager i ungdoms turneringer, Grand Prix, mesterskaber samt  diverse Volley Camps.

​​

Holdet træner to gange om ugen.
Tirsdage fra 19.00 til 21.00 Trekroner hallen
Torsdage fra 18.00 til 20.00 Himmelev Gymnasium hal

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Hanif Sayed på telefon 41 89 61 73 eller på mail eller Frank Hvid på telefon 61 62 03 80 eller på mail.