Hold

​Se en kort beskrivelse af klubbens hold:

Turneringshold Dame

Holdet består af erfarne spillere med et stabilt teknisk niveau. Til træning er der fokus på teknisk og taktisk træning med udfordrende øvelser samt spiltræning. Vi insisterer på at det skal være både lærerigt og sjovt at spille volley. På holdet har vi et godt socialt sammenhold og plads til både udvikling og et godt grin. I sæsonen 18/19 spiller holdet i Danmarksserien. Holdet har en ugentlig træning således at det bedre er muligt at kombinere en travl hverdag med en god gang volleyball. For tiden træner de to damehold delvist sammen, således at der er overlap mellem de to træninger til fælles gavn for begge hold.

Træningstid torsdag fra 19.30-21.45 i Himmelev Gymnasiumhal. 

Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte dametræner Claus Skov Møller på e-mail: volleycoach@mail.dk

Træningshold Dame

Holdet består af nye eller uerfarne spillere. Til træning er der fokus på teknisk og motorisk træning. Vi insisterer på at det skal være både lærerigt og sjovt at spille volley. På holdet har vi et godt socialt sammenhold og plads til både udvikling og et godt grin. Holdet har en ugentlig træning således at det bedre er muligt at kombinere en travl hverdag med en god gang volleyball. For tiden træner de to damehold delvist sammen, således at der er overlap mellem de to træninger til fælles gavn for begge hold.

Holdet træner om torsdagen fra 18.45 til 20.45 i hallen på Himmelev Gymnasium.

Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte dametræner Claus Skov Møller på e-mail: volleycoach@mail.dk

Herre 1

Herre 1 er bygget op omkring en kerne af garvede divisionsspillere, og vil være for de bedste og mest erfarne herrespillere i klubben, eller dem som har ambition om at blive det. Det er klubbens intention at have et breddehold med et godt spilmæssigt niveau, der mindst svarer til anden division, og hvor der er plads til rutinerede spillere og nye talenter. I sæsonen 19/20 spiller herre 1 i 2. division.

Vi skal ikke være verdensmestre, men vi skal have det sjovt og spille godt volleyball

Konsolidering, sammenspil og udvikling vil være nøgleordene for den kommende sæson. Det handler om at skabe et godt fundament for sjove og lærerige træningspas, hvor vi udvikler os som hold gennem fokus på udvikling af hver enkelt spiller. Træningen er tilrettelagt med hovedvægt på spilnæreøvelser, kombineret med individuel teknisk træning.
Udgangspunktet vil være ét træningspas om ugen for at gøre det nemt at passe en god gang træning og motion ind i en travl hverdag.

Har du ellers spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte herretræner Christian Kierkegaard på telefon 51 31 90 91

Herreholdet træner tirsdage mellem 20 og 22 i hallen på Trekroner Skole.

Herre 2​

Herre 2 består af både unge og ældre rutinerede spillere. Holdet er for de mindre øvede spillere, og for de spillere der ligger i periferien af førsteholdet. Går du med en volleyspiller i maven og har lyst til at være en del af et hold, hvor vi udfordrer hinanden og med et godt socialt sammenhold, så kan Herre 2 være holdet for dig.

Til dagligt træner holdet noget af tiden sammen med førsteholdet, og noget af tiden på egen bane. Opstart, spilkoncept og udvikling er nøgleordene for den kommende sæson. I sæsonen 19/20 er Herre 2 pt. ikke tilmeldt turnering, 

Herre 2 træner tirsdage mellem 20 og 22 i hallen på Trekroner Skole.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte herretræner Christian Kierkegaard på telefon 51 31 90 91.

Mix/Motion

Mixholdet er en blanding af gamle volleyballspillere, hvor dåbsattesten er blevet lidt falmet og nye spillere der har lyst til at prøve kræfter med volleyball. Vores træner Sonny står for opvarmning og øvelser i første halvdel af træningen, og resten af tiden spiller vi indbyrdes kampe. Efter træning sluttes der nogle gange af med en øl eller en sodavand, og et godt grin.

For dem der har lyst til at spille kampe, så deltager vi i stævner osv. cirka en gang om måneden, og i foråret tager vi altid til Landsmesterskabet i Old Mix Motion i Vejen. Når sommeren kommer, og vejret og tiden tillader det, så spiller vi på beachbanerne ved Himmelev Skole.

Vi er altid åbne for nye spillere, og går du med lysten og tiden til at røre lattermusklerne og spille lidt volleyball, så er du velkommen til bare at møde op til en uforpligtende træning eller kontakte holdleder Jens Knudsen på jens@knudsenconsult.one

Vi træner om torsdagen fra 20-22 på Himmelev Gymnasium, hvor alle er velkomne.

# Er livet blevet for meget rødvin og kiks — så spil volleyball i Himmelev mix #

Kids- og Teenvolleyball

Kidsvolleyball

​Kidsvolley er en sjov måde for børnene at lære grundslagene gennem leg og bevægelse. Kidsvolley retter sig mod børn i 2.-5. klasse, der gerne vil være en del af et sjovt fællesskab, og er en hurtig måde, hvor børnene via leg hurtigt kommer i gang med at spille volleyball. Gennem leg og træning af bevægelser går spillet fra at være kaste- og gribebevægelser til at arbejde sig hen imod det færdige volleyballspil.

Holdet kommer til at træne tirsdage fra 18-19 i Trekroner hallen samtidigt med vores Teenvolleyhold. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Thorbjørn på telefonnummer 51 71 70 59 eller mail Thorbjorn@hededal.com 

Alle kan deltage, så kom endelig og prøv om kidsvolley kunne være noget for jer! 

Sæsonstart: 13. august 2019 kl. 18.00! 

Teenvolleyball

Teenvolley er for unge fra 6.-9. klasse der gerne vil prøve kræfter med volleyball. I Himmelev Volleyballklub tilbydes der Teenvolley tirsdage fra 18-20 i Trekroner Hallen, hvor der både vil være fokus på det tekniske, at få spillet en masse volley og det gode sociale fællesskab. Vi spiller både Teen 1 og Teen 2 og forsøger at matche de forskellige niveauer, så alle får en god oplevelse ud af træningen.

Har du spørgsmål til holdet, er du velkommen til at kontakte træner Thomas på telefon 30 75 25 57 eller mail: TNKrogh@hotmail.com

Har du lyst til at prøve kræfter med volleyball på en sjov og udfordrende måde, så kom endelig forbi til en prøvetime!

Sæsonstart: tirsdag d. 13. august 2019 kl. 18.00