Hold

​Se en kort beskrivelse af klubbens hold:

Damevolley

Holdet består af erfarne spillere med et stabilt teknisk niveau. Til træning er der fokus på teknisk og taktisk træning med udfordrende øvelser samt spiltræning. Vi insisterer på at det skal være både lærerigt og sjovt at spille volley. På holdet har vi et godt socialt sammenhold og plads til både udvikling og et godt grin. Holdet har en ugentlig træning således at det bedre er muligt at kombinere en travl hverdag med en god gang volleyball. Pt har vi ikke et turneringshold, da flere bærende kræfter er gået på pension. Vi har derfor brug for nye kræfter for at bygge et nyt turneringshold op til sæsonen 21/22.

Træningstid torsdag fra 20.00-22.00 i Himmelev Gymnasiumhal. 

Har du spørgsmål til holdet er du velkommen til at kontakte dametræner Bjarne Ziegler på mail.

Herreholdet

Himmelevs herrehold spiller i 2. division og er bygget op omkring en kerne af garvede divisionsspillere. Det er vores ambition at have et breddehold med et godt spilmæssigt niveau til kamp og træning, der mindst svarer til anden division, og hvor der er plads til rutinerede spillere og nye talenter.

Vi skal ikke være verdensmestre - men vi skal have det sjovt og spille seværdig volleyball

Tempo, spilforståelse og robuste spilsystemer vil være nøgleordene for den kommende sæson. Det handler om at skabe et godt fundament for sjove og lærerige træningspas, hvor vi udvikler os som hold gennem fokus på udvikling af hver enkelt spiller. Træningen er tilrettelagt med hovedvægt på maksimal boldberøring, spilnære øvelser og individuel teknisk træning.
Udgangspunktet vil være ét til to træningspas om ugen for at gøre det nemt at passe en god gang træning og motion ind i en travl hverdag.

Vores mål for sæsonen er at slutte i den øverste halvdel af 2. division.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte herretræner Christian Kierkegaard på telefon 51 31 90 91 eller på mail.

Herreholdet træner fast tirsdage mellem 20.30 og 22.00 i hallen på Trekroner Skole, suppleret med træningspas om torsdagen, træningskampe og stævner.

Mix/Motion

Mixholdet er en blanding af gamle volleyballspillere, hvor dåbsattesten er blevet lidt falmet og nye spillere der har lyst til at prøve kræfter med volleyball. Vores træner Sonny står for opvarmning og øvelser i første halvdel af træningen, og resten af tiden spiller vi indbyrdes kampe. Efter træning sluttes der nogle gange af med en øl eller en sodavand, og et godt grin.

For dem der har lyst til at spille kampe, så deltager vi i stævner osv. cirka en gang om måneden, og i foråret tager vi altid til Landsmesterskabet i Old Mix Motion i Vejen. Når sommeren kommer, og vejret og tiden tillader det, så spiller vi på beachbanerne ved Himmelev Skole.

Vi er altid åbne for nye spillere, og går du med lysten og tiden til at røre lattermusklerne og spille lidt volleyball, så er du velkommen til bare at møde op til en uforpligtende træning eller kontakte holdleder Jens Knudsen på mail.  

Vi træner om torsdagen fra 20-22 på Himmelev Gymnasium, hvor alle er velkomne.

# Er livet blevet for meget rødvin og kiks — så spil volleyball i Himmelev mix #

Kids- og Teenvolleyball

Kidsvolleyball

Kidsvolley er en sjov måde for børnene at lære grundslagene gennem leg og bevægelse. Kidsvolley retter sig mod børn i 2.-5. klasse, der gerne vil være en del af et sjovt fællesskab, og er en hurtig måde, hvor børnene via leg hurtigt kommer i gang med at spille volleyball. Gennem leg og træning af bevægelser går spillet fra at være kaste- og gribebevægelser til at arbejde sig hen imod det færdige volleyballspil.​


Holdene har to ugentlige træninger:

Tirsdage fra 18.00-19.15 i Trekroner Hallen

Torsdage fra 17.00-18.15 i Himmelev Gymnasium Hal (dog har vi først hallen fra september)

Efter en lang pause pga. Covid-19 glæder vi os til, at dem der har lyst, kan komme ud og spille nogle stævner igen i denne her sæson.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Frank Hvid på telefon 61 62 03 80 eller på mail

Alle kan deltage, så kom endelig og prøv om kidsvolley kunne være noget for jer! 

Sæsonstart: Tirsdag d. 10. august 2021 kl. 18.00!

Du kan læse mere om kidsvolley her.

Ungdoms/Teenvolleyball

Teenvolley er for unge fra 6. klasse og op til ca. 18 år, der gerne vil prøve kræfter med volleyball. I Himmelev Volleyballklub tilbydes der Teenvolley, hvor der både er fokus på det tekniske, at få spillet en masse volley og det gode sociale fællesskab og have det sjovt sammen. Der bliver i hvert fald grinet en masse til hver træning. De mere rutinerede spillere spiller 6-mandsvolley, mens de mindre trænede spiller Teen 1 og Teen 2 volleyball. Så vi forsøger at matche de forskellige niveauer, så alle får en god oplevelse ud af træningen. Meget af opvarmning og øvelserne vil stadig foregå samlet for at skabe et godt fællesskab på holdet.

sse.

​​

Holdet har to ugentlige træninger:

Tirsdage fra 18.00-19.55 i Trekroner Hallen

Torsdage fra 18.15-19.55 i Himmelev Gymnasium Hal (men først fra september)

I teen-afdelingen glæder vi os også til at komme ud og spille kampe og stævner igen efter en længere corona-pause.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Hanif Sayed på telefon 41 89 61 73 eller på mail eller Frank Hvid på telefon 61 62 03 80 eller på mail.

Alle kan deltage, så kom endelig og prøv om teen-volley kunne være noget for dig!

Sæsonstart: tirsdag d. 10. august 2021 kl. 18.00.

NYT NYT

​Yderligere vil vi fra sæsonen have et U20/U18 hold som vil træne tirsdage fra 19.00- 20.30 i Trekroner Hallen. For de piger som spiller på dette hold, vil der også være mulighed for at træne sammen med dameholdet om torsdagen.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte træner Frank Hvid på telefon 61 62 03 80 eller på mail