​Herrevolley

​Himmelevs herrehold spiller i serie 1 og er bygget op omkring en kerne af yngre talentfulde spillere, suppleret med mere garvede elite- & divisionsspillere. Det er vores ambition at have et breddehold med et godt læringsmiljø for yngre spillere, samt et højt spilmæssigt niveau til kamp og træning, der mindst svarer til anden division, og hvor der er plads til såvel rutinerede spillere og nye talenter.

Vi har plads til alle på holdet og tilrettelægger vores træningspas efter behovet, da vi har flere baner og masser af bold at gøre godt med.

Vi skal ikke være verdensmestre - men vi skal have det sjovt og spille seværdig volleyball

Tempo, spilforståelse og robuste spilsystemer vil være nøgleordene for den kommende sæson. Det handler om at skabe et godt fundament for sjove og lærerige træningspas, hvor vi udvikler os som hold gennem fokus på udvikling af hver enkelt spiller. Træningen er tilrettelagt med hovedvægt på maksimal boldberøring, spilnære øvelser og individuel teknisk træning.
Udgangspunktet vil være ét til to træningspas om ugen for at gøre det nemt at passe en god gang træning og motion ind i en travl hverdag.

​​

Vores mål for sæsonen er at deltage i oprykningsspillet til Danmarksserien og spille pokalfinale i Sjællandsmesterskabet.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte herretræner Christian Kierkegaard på telefon 51 31 90 91 eller på mail.

Herreholdet træner fast tirsdage mellem 20.30 og 22.00 i hallen på Trekroner Skole, suppleret med træningspas om torsdagen, træningskampe og stævner.​